Kommende Festivaler i København

København er vært for en række spændende festivaler, der byder på noget for enhver smag. Her er en oversigt over udvalgte populære musikfestivaler, du kan glæde dig til i København i år.

AiaSound er en relativt ny festival på den københavnske musikscene, men den har allerede markeret sig som en betydningsfuld begivenhed. Festivalen finder sted fra den 1. til den 3. august på Tiøren og præsenterer en bred vifte af musikgenrer med både internationale og danske kunstnere.

For heavy metal-elskere er Copenhell et must. Festivalen afholdes fra den 19. til den 22. juni på Refshaleøen og tiltrækker nogle af de største navne inden for metal- og rockgenren. Copenhells industrielle setting skaber en autentisk baggrund for de vilde koncerter.

Den 28. og 29. juli er der Carpark Festival, hvor du kan opleve det bedste fra den danske, upcoming musik-scene. En oplagt mulighed for at gå på opdagelse i ny, dansk musik.

Grøn (Koncert) turnerer rundt i Danmark, med stop i både Tårnby den 18. juli og Valby den 28. juli. Festivalen støtter Muskelsvindfonden og byder på populære danske kunstnere. Grøn er kendt for sin afslappede og inkluderende atmosfære og er en elsket tilbagevendende begivenhed.

Syd for Solen er en nyere festival, der afholdes fra den 8. til den 10. august og som i år er rykket til Valbyparken. Festivalen fokuserer på en blanding af musik, kunst og gastronomi og tilbyder en intim oplevelse i naturskønne omgivelser.

Stella Polaris er gratis electroniske chill-out festival i Frederiksberg have d. 11 august. Alt du skal gøre er at møde op til den gratis festival med et tæppe og en madkurv.

København byder på en mangfoldig palet af musikfestivaler, der hver især tilbyder unikke oplevelser. Uanset om du er til heavy metal, pop eller en blanding af det hele, er der noget for dig.

Klik her for at se en oversigt over koncerter i København i juni, som du ikke må gå glip af