Familien fra Bryggen: Venter en lille dreng

Scanningsbillede af baby
Baby arkivfoto

Deltager fra Familien fra Bryggen er lige nu i lykkelige omstændigheder og har lige offentliggjort at de venter en lille dreng.

Lea Engelhardt Jakobsen også kaldt Burger, har de sidste uger kunne offentliggøre på hendes Instagram, at hende og hendes kæreste Mark venter barn.

Offentliggørelsen af kønnet skete ved et såkaldt gender reveal, hvor en ballon blev sprunget og farvet konfetti i blå, væltede ud.

Stort tillykke til de vordende forældre.

Familien fra Bryggen er en dansk reality-tv-serie, der følger livet for den farverige familie med bopæl på Islands Brygge. Det gælder især Linse Kessler, hendes mor Ann ‘Mopper’ og datteren Stephanie ‘Geggo’.

Serien startede i 2011 og har været en stor succes i Danmark. Den viser familiens dagligdag og deres personlige og professionelle udfordringer.

Linse Kessler er kendt for sit farverige liv og mange kosmetiske operationer. Serien har også kastet lys på emner som familiebånd, kærlighed og modgang.

Linse Kessler er søster til bokseren Mikkel Kessler.

Lea Engelhardt Jakobsen er kendt for sin tætte relation til familien Kessler, især til Stephanie, som hun ofte ses sammen med i programmet.

Hendes kælenavn “Burger” stammer fra en bytur som hun var på med Stephanie og har hængt ved siden da.