Om Presse-fotos.dk

Presse-fotos.dk er et uafhængigt dansk nyhedsmedie, som har til formål at dække begivenheder og historier i Danmark – og udlandet. Virksomheden er stiftet i 2013, og har siden starten været ejet og drevet af adm. direktør, Mathias Øgendal.

Nyhedsdækningen sker både i form af vores pressefotografier, samt vore journalisters arbejde. Publiceringen følger vores publiceringspolitik, som sikrer troværdigheden af historierne, ligesom pressefotograferne følger vores Code of Conduct.

Mathias er medlem af både Danmarks Journalistforbund og Danske Medier. Han har en lang historik inden for fotografering og har leveret nyhedsbilleder til forskellige lokale, nationale og internationale medier siden begyndelsen af 00’erne.

Fokus fra starten har været inden for 112-genren. I dag har Presse-fotos.dk vokset sig stort, og det er ikke længere kun Mathias, der bidrager med billeder og video til mediet.

Nyhedsfotografering er en livsstil, der kræver konstant tilgængelighed, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. Dette er en standard, som vi konsekvent overholder hos Presse-fotos.dk. Vores fotografer leverer dagligt nyheder til vores følgere, der tæller over 180.000 på Facebook, 35.000 på Instagram, samt på platforme som TikTok, og ugentligt leverer de talrige billeder og videosekvenser til danske og internationale medier.

Siden 2013 har Presse-fotos.dk udvidet sin tjeneste fra kun at tilbyde still-billeder til nu også at producere videoer, vox pops, droneoptagelser og mere. Alt dette produceres internt af vores faste fotografer.
FOTOGRAFERNE HOS PRESSE-FOTOS.DK HAR VALGT DISSE FOTOS SOM NOGLE AF DE BEDSTE I 2022 OG 2023:

Dyrevelfærds-demonstranter demonstrerer ved folketingets åbning – skal illustrere mink i bur – 4. Oktober 2022
Årets pressefoto - Bilbrand på Østerskole i Slagelse. Ifølge fotografen ejes bilen af en dørmand, som angiveligt skulle have afvist gæster dagen før.
Bilbrand på Østerskole i Slagelse. Ifølge fotografen ejes bilen af en dørmand, som angiveligt skulle have afvist gæster dagen før – 19. Maj 2023
Station Espergærde kaldes til voldsom bygningsbrand og haster til stedet hvor de mødes af voldsomme flammer og kraftig røgudvikling. Grundet omfanget af branden kaldes station Fredensborg også som støtte. Branden formodes påsat men er aldrig opklaret – 6. Maj 2023