Om os

Presse-fotos.dk

Presse-fotos.dk er stiftet i 2013, og har siden starten været ejet og drevet af Mathias Øgendal. Mathias, der er medlem af Danmarks Journalistforbund og Danske medier, har en mangeårig historik med fotografering, og har siden starten af 00´erne leveret nyhedsbilleder til diverse lokale, nationale og internationale medier. Fokus har fra dag ét været på 112-genren. I dag har presse-fotos.dk vokset sig stort, og det er ikke længere kun Mathias, der leverer billeder og video for presse-fotos.dk. 

Nyhedsfotografering er en livsstil og kræver at “man er på” 24/7/365 – og det er vi hos presse-fotos.dk. Vores fotografer leverer daglige nyheder til vores mere end 150.000 faste følgere på Facebook og formidler  ugentlig masser af billeder og videosekvenser til danske og udenlandske medier.

Annonce

Presse-fotos.dk har siden 2013 tilpasset leverings-paletten fra alene at tilbyde still-fotos, til i dag også at producere video, voxpops, droneoptagelser mm. Alt leveret i egen produktion og af vores egne faste fotografer.

Presse-fotos.dk støtter i 2022:

Danmarksindsamlingen

Hospitalsklovnene