Tip os

Har du en god historie?

Har du oplevet noget usædvanligt, eller sidder du inde med en spændende historie, begivenhed eller lignende, som du gerne vil have, at vi dækker?

Så kontakt os på [email protected] og vi vender tilbage hurtigst muligt. Hvis ikke der svares i løbet af få minutter, så ring med dit tip på: +45 91 98 19 58

Billeder og video:          
Send gerne billeder per e-mail, hvis de fylder mindre end 10mb.

Alle videoer og billeder, der sendes til Presse-fotos.dk, håndteres med fuld fortrolighed. Vi opfordrer til, at særligt følsomme oplysninger sendes via en e-mail, der er uafhængig af sporing. Desuden opfordrer vi til, at alt materiale optages ansvarligt uden at forårsage forstyrrelser eller ubehag for nogen, og at hverken politi eller redningspersonale forhindres i deres arbejde.

Betingelser for indsendelse af materiale

Vær opmærksom på, at ved at indsende materiale til Presse-fotos.dk ApS giver du os tilladelse til at anvende det indsendte materiale efter vores eget skøn. Det er vigtigt at være klar over, at det kan få juridiske konsekvenser, hvis du indsender materiale, som du ikke har rettigheder til eller tilladelse til at bruge. Vi opfordrer derfor til at respektere ophavsret og ejerskab i forbindelse med indsendt materiale.