Slip for køen til Tinderbox: Over 10.000 har gjort det

Så er der ikke længe til, at Tinderbox slår dørene op. Du kan altså slippe for køen på dagen ved blot af følge et par simple trin.

Så er det ved at være tid!

Der er mange forventningsfulde festivalgæster, der snart skal høre en masse god musik, formentlig drikke en fadøl og bare hygge sig.

Tinderbox løber nemlig af stablen torsdag den 27.

Du kan allerede nu sørge for, at du ikke skal stå i en kilometer lang kø på dagen.

Det kan du blandt andet gøre ved at afhente dine armbånd før tid, hvilket mange Tinderbox-gæster har valgt at gøre i dag.

En populær festival

Tinderbox har efterhånden nogle år på bagen.

Det har folk fundet ud af, og der er også blevet købt billetter i stor stil.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Mere end 10.000 mennesker har hentet sit armbånd før tid.

For at komme ind på pladsen skal du veksle din billet til et armbånd. Det gør du ved indgangen, når du ankommer til pladsen, og viser din billet.

Det skriver Tinderbox på sin hjemmeside, men de tilføjer også, at du altså har mulighed for netop at hente armbåndet før tid.

Åbningstiderne for pladsen på dagen er:

  • Torsdag: 13.00 – 02.00
  • Fredag: 12.30 – 02.00
  • Lørdag: 12.30 – 02.00

Et ganske enkelt trick forud for Tinderbox

Du har nok regnet ud, at det du skal gøre, hvis du vil slippe for køen, det er, at afhente dit armbånd forud for festivalens begyndelse.

Det foregår hos June, som ligger Odense.

‘Igen i år har du også mulighed for at få dit armbånd på før tid. Det sker på June Bar i Odense i dagene op til festivalen,’ skriver Tinderbox på sin hjemmeside.

Presse-fotos.dk var til stede i dag, da folk strømmede til for at benytte sig af tilbuddet og netop få fingrene i armbåndet før tid.

God Tinderbox til alle derude fra redaktionen hos Presse-fotos.dk.

Har du fundet ud af, hvor du skal se kampen i aften? Presse-fotos.dk har lavet en guide til 10 forskellige storskærmsarrangementer, se dem her.

Læs en guide her fra festivalen selv.