EM-Fodbold i København: Her kan du se Danmarks kamp mod Serbien

EM i fodbold er i fuld gang, og der er flere gode muligheder for at opleve landsholdets sidste kamp i gruppespillet på storskærm. Vi har samlet et udpluk af muligheder til dig.

Danmarks herrelandshold har allerede spillet mod Slovenien og England, og nu er det tid til den sidste kamp mod Serbien den 25. juni. Det bliver en fantastisk dag med fodbold og fællesskab.

EM storskærm i København

DRs officielle storskærmsvisning er på Enghave Plads.

Tv2s officielle storskærmsvisning er på Islands Brygge. Pladsen åbner allerede kl. 12.00.

Der er på Vesterbro mulighed for at se kampen i Enghaveparken, hvor der også vil være mad og drikke boder igennem hele dagen.

Banegården vil vise alle EM-kampene på en udendørs storskærm. Uanset hvilken kamp du vil se, kan du være sikker på at finde en livlig og engageret skare af fodboldinteresserede på Banegården.

Pavillon Beer Garden, den velkendte gamle pavillon i Fælledparken, viser alle EM-kampe på en udendørs storskærm. Til Danmarks kampe er der en DJ, der vil sætte stemningen. Der er begrænset antal pladser, så kom i god tid.

Kayak Bar under Knippelsbro viser Danmarks kampe på to storskærme. Det anbefales at komme i god tid.

Storskærm med reservation af gratis billet

Der er storskærm ved Hafnia Hallen, samt salg af øl og pølser. Der skal du reservere en gratis billet.

Se EM i fodbold i biografen på det store lærred i Park Bio på Østerbro. Der skal reserveres billet og der er få pladser tilbage.

Klampenborg Galopbane viser kampen mod Serbien på deres 59 kvm storskærm. Der er salg af Tuborg og frankfurter. Der skal du ligeledes have en gratis billet.

Se fodbold på bar i København

Der er også masser af muligheder for at se kampene indendørs på diverse beværtninger. Blandt andre The Old Irish Pub København, Café Runddelen, Halmtorvet 9, Camping i Kødbyen og Carl’s Pub i Carlsberg byen viser de danske kampe.

Uanset hvor du vælger at se kampen, er der rig mulighed for at nyde den spændende fodboldkamp i godt selskab. Find et godt sted, kom i god tid, og vær med til at støtte vores drenge mod Serbien. God kamp 🇩🇰