Kendis alene efter fødsel: ‘Jeg har ikke talt med ham i fem uger’

Fitness Mie som er kendt fra “Dopede drømmekroppe” samt Robinson er blevet mor.

Dette fortæller den snart 35-årig kendis til Se og hør.

Mie blev mandag mor til en lille dreng, men ikke alt er gået som forventet.

Drengens far som normalt bor i Australien, er ikke blevet lige så begejstret for nyheden som man ellers skulle tro i sådan en situation.

‘Jeg siger til ham, at hvis han har lyst til at være en del af det, så er jeg villig til at opgive alt herhjemme og flytte til Australien. Jeg fortæller ham også, at hvis han en dag fortryder og alligevel gerne vil være en del af det, så skal han vide, at jeg har planer om at gøre barnet tosproget, så de vil kunne tale sammen. Jeg lagde alle muligheder åbne for ham, har Mie Fitness tidligere fortalt til SE og HØR om den’

Faren valgte derefter at blokere Mie på de Sociale medier, efter at have fået nyheden om, at han skulle have et barn.

Læs også: Familien fra bryggen: Venter en dreng