Forsvundet treårig fundet sovende bag seng efter intens eftersøgning

Sammen med politiet og en masse frivillige ledte en familie stærkt bekymret efter deres treårige datter, som var forsvundet. Hun blev til sidst fundet sovende bag en seng

Det var en nervøs mor, der mandag aften klokken 17.32 kontaktede Sydøstjyllands Politi og fortalte, at hendes treårige datter var forsvundet fra en adresse på Kaltoftevej i Fredericia, hvor familien var på besøg.

Flere beboere og familien selv havde været ude at lede efter den forsvundne pige, men det var sket uden held, og derfor blev politiet alarmeret efter 30 minutters eftersøgning.

Det oplyser vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi Mikkel Ross til Fredericia Dagblad.

Efter alarmopkaldet rykkede både patrulje, indsatsleder og politihunde ud til Kaltoftevej for at finde frem til den forsvundne pige.

Da eftersøgningen havde pågået i tre kvarter endte sagen dog pludselig meget lykkeligt, oplyser Mikkel Ross.

Klokken 18.15 blev den treårige pige nemlig fundet sovende bag en seng i det hus, hvor familien opholdt sig.

I en anden mere alvorlig sag er den 25-årige Mads Hofmann Jensen netop blevet kendt skyldig i flere voldtægter begået mod en 14-årig pige samt to andre unge kvinder. Derudover er manden også kendt skyldig i vold og trusler ved blandt andet at have tvunget en af pigerne frem under trusler af at skære hendes hund over med en motorsav.

Illustrationsfoto