Lille dreng reddede sin mor fra grusom voldtægt

En lille dreng reddede ifølge politiet sin mor fra at blive kvalt og voldtaget af en gerningsmand, der havde tiltvunget sig adgang til familiens hjem

Det var en skrækkelig oplevelse for en kvinde og hendes lille søn, da en gerningsmand om morgenen cirka klokken 06.30 fredag den 6. oktober trængte ind i deres hjem og overfaldt moren.

Ifølge politiet havde gerningsmanden medbragt en taske, hvor i der lå presenning, strips og et reb, hvor begge ender var udformet som en løkke.

I anklageskriftet, som TV 2 Nord har set, er det oplyst, at gerningsmanden under voldtægtsforsøget skubbede kvinden omkuld og forsøgte at lægge den ene ende af rebet omkring halsen på hende.

Det er en 28-årig mand, der er tiltalt i sagen, og politiet mener, at han med rebet ville fastholde kvinden ved at stramme det om hendes hals og derefter voldtage hende.

Voldtægten mislykkedes dog pludselig ifølge politiet, fordi kvindens lille søn dukkede op midt i tumulten og skubbede til den 28-årige mand, som derefter opgav og tog flugten.

Ud over forsøg på voldtægt er manden også tiltalt for et tyveri af et haglgevær fra en ejendom i Gistrup.

Den 28-årige mand blev anholdt samme morgen den 6. oktober og efter en ransagning af hans bopæl i Nibe, fandt politiet flere våben.

Det gælder blandt andet en pumpgun, en salonriffel og en ældre riffel, der alle stod i hans soveværelse.

I et aflåst våbenskab i husets kælder fandt betjente derudover yderligere to salonrifler og 26 haglpatroner.

Dertil kommer yderligere 11 patroner, som manden er tiltalt for at være i ulovlig besiddelse af.

Det fremgår endnu ikke før retssagens start, hvordan den 28-årige mand forholder sig til anklagerne. Han har siddet varetægtsfængslet siden voldtægtsforsøget i starten af oktober.

I en anden mere alvorlig sag er den 25-årige Mads Hofmann Jensen netop blevet kendt skyldig i flere voldtægter begået mod en 14-årig pige samt to andre unge kvinder. Derudover er manden også kendt skyldig i vold og trusler ved blandt andet at have tvunget en af pigerne frem under trusler af at skære hendes hund over med en motorsav.

Illustrationsfoto