Ung motorcyklist i kritisk tilstand efter lastbilulykke

En 23-årig mandlig motorcyklist er fløjet på hospitalet i en lægehelikopter efter en alvorlig ulykke med en lastbil. Han er i kritisk tilsand, lyder meldingerne

Sydøstjyllands Politi har fredag klokken 11.30 modtaget en anmeldelse om en alvorlig færdselsulykke på Vejlevej ved Netto omkring Plutovej i Horsens.

Her er en 23-årig mandlig motorcyklist ifølge vagtchefen ved politikredsen kørt hårdt op bag i en lastbil, der kørte i samme kørselsretning.

“Vi har en bilinspektør på stedet, der forhåbentlig kan gøre os lidt klogere,” siger vagtchefen til Horsens Dagblad.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Motorcyklen ligger smadret bag lastbilen

Den 23-årige mand er blevet fløjet med en lægehelikopter til Skejby Hospital i Aarhus, hvor han meldes i kritisk tilstand.

De nærmere omstændigheder omkring sammenstødet er endnu ikke kendt.

Sydøstjyllands Politi oplyser på det sociale medie X, at Vejlevej i en periode efter den alvorlige færdselsulykke var afspærret i begge retninger. Senere skriver politiet, at vejen nu er delvist åbnet.

‘Respektér anvisningerne fra Politiet på stedet. Vejlevej forventes åbnes helt indenfor 1-2 timer,’ lyder det fra politikredsen klokken 12.20.

Presse-fotos.dk følger sagen …

Vrede bilister har fredag tage sagen i egen hånd og har begået selvtægt i forsøget på at fjerne blokerende klimaaktivister fra kørebanen. Presse-fotos.dk var med på sidelinjen, mens akitvisterne blev skubbet væk og deres bannere blev taget.