Familiefar og børn i bilen angrebet: Sparkede og slog i vild vejvrede

En bilist mistede besindelsen ud over det sædvanlige og gik løs mod den lille familie i bilen.

‘Kl 14.30 holdt en 57-årig mand med sine to børn i bilen på Frederiksborgvej og afventede, at vejen blev fri, da han blev antastet af en anden mand, der steg ud af sin bil og gik hen bankede på den 57-åriges bilrude og bad ham om at køre videre’

Sådan skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten om en hændelse, der fandt sted i går.

Døgnrapporten fortsætter:

‘Efterfølgende kørte den ukendte mand ind foran den 57-årige og blokerede vejen for ham ved Skt Ibs Vej. Der stod han igen ud og gav sig til at sparke og slå på den 57-åriges bil, der fik knust et sidespejl og fik flere buler’

Politikredsen beskriver, at det efterfølgende lykkedes den 57-årige i samarbejde med en ung mand at få stoppet den særdeles vrede bilist.

Manden med temperamentet kørte efterfølgende fra stedet.

Hændelsen fandt sted i Roskilde.

‘Politiet vil gerne i kontakt med både den unge mand, der kom til, samt en kvinde i en grå Citroën, der også så episoden, da de er vigtige vidner,’ skriver politikredsen.

De bringer en efterlysning af bilisten, da han altså ikke er blevet fundet. Han beskrives som ca. 40 år gammel, 170-175 cm høj, almindelig af bygning og med lys hud og fipskæg. Han talte dansk og bar briller.

Hvis du har oplysninger, der kan være til hjælp for politiet, kan de kontaktes på 1-1-4.

En by i Danmark har den seneste tid været præget af en serie af mystiske hændelser. Det handler både om adskillige bilbrande samtidigt med mange indbrud og tyverier. Læs historien her.