Breaking: Baby mister livet i fald fra vindue

Søndag aften rykkede politiet og øvrigt redningsmandskab ud til en alvorlig ulykke, hvor et barn var faldet ud af et vindue. Barnet er nu afgået ved døden

Det er tragiske nyheder, der tirsdag eftermiddag kommer fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi omkring den faldulykke, der søndag aften skete på Dyrehovedgaards Allé i Korsør.

Her faldt en etårig dreng ud fra et vindue på anden sal og blev i kritisk tilstand bragt på hospitalet.

Men nu har lægerne måtte opgive kampen for barnets liv, oplyser kommunikationsmedarbejder ved politiet Palle O. Hansen til Presse-fotos.dk.

“Jeg kan bekræfte, at barnet er afgået ved døden. Vi er nu i færd med at undersøge de nærmere omstændigheder, men umiddelbart er der tale om en tragisk hændelse i form af en ulykke,” siger kommunikationsmedarbejderen og tilføjer:

“Vi mistænker ikke, at der ligger en kriminel handling bag.”

(Artiklen fortsætter under billedet)

Lægehelikopteren landede i nærheden kort efter ulykken

Ingen personer står på nuværende tidspunkt til at blive sigtet i sagen.

Søndag aften kunne chokerede vidner på ulykkesstedet stå og se til, da brandfolk spulede asfalten for blod.

Kort efter hændelsen landede en lægehelikopter i nærheden og fragtede barnet til Rigshospitalet, hvor drengen altså nu er afgået ved døden.

De pårørende er underrettet.

I en anden mere alvorlig sag er den 25-årige Mads Hofmann Jensen netop blevet kendt skyldig i flere voldtægter begået mod en 14-årig pige samt to andre unge kvinder. Derudover er manden også kendt skyldig i vold og trusler ved blandt andet at have tvunget en af pigerne frem under trusler af at skære hendes hund over med en motorsav.