Galleri: Danske fans i München er klar

De danske fodboldfans er i højt humør og klar til kamp i München, hvor de danske farver pryder gaderne, og den danske fan zone er fuld af festlig stemning. Fansene er samlet for at støtte herrelandshold i dagens vigtige opgør mod Serbien.

Den danske fan zone i München er blevet et centrum for hygge og fællesskab. Her samles fansene for at varme op til kampen med kolde øl, danske sange og godt selskab. De røde og hvide farver er overalt, og stemningen er elektrisk.

Øludfordringen: Kan det tyske øllager tømmes?

En særlig udfordring har fanget de danske fans’ opmærksomhed. Ifølge rygter hævder tyskerne, at deres øllager er uudtømmeligt – en påstand, der straks har ansporet de danske fans til at tage udfordringen op. “Vi skal nok vise dem, hvad danske øldrikkere kan,” siger en af de mange fans. Det er ikke kun en test af drikkeevner, men også en fejring af fællesskabet og den gode stemning, som altid følger de danske fans.

Danskerne er de bedste – Synes vi I hvert fald selv

München har set sin andel af festlige dage, men når de danske fans er i byen, får festen en helt særlig dimension. Med en kombination af hygge og en god portion selvtillid, har de danske fans igen vist, hvorfor de er kendt som nogle af de mest farverige og festlige tilhængere i fodboldverdenen.

Her kan du læse vores tidligere artikel om stemningen blandt fansene i København.