Politiet tog kontakt tre gange på en dag: 18-årig fik beslaglagt store mængder hash

Søndag var en 18-årig mand særdeles populær hos politiet. På grund af en ulovlig parkering tog de kontakt til ham på adressen, og så skulle de ellers have sig en hyggelig søndag. Hele tre gange på en dag blev den unge mand konfronteret af politiet.

Søndag kørte en patrulje fra Østjyllands Politi rundt i det nordlige Aarhus. Her observerer betjentene en bil der holder ulovligt parkeret ved en vendeplads på Åvænget Egå.

Betjentente ville rette henvendelse til ejeren af køretøjet, så de fandt ud af hvor han boede henne.

Da de ankom til ejerens adresse, en 18-årig mand, blev de mødt af en kraftig lugt af hash. Da den 18-årige åbnede døren, kunne betjentente se en halv joint der lå synligt fremme.

Politiet belsuttede sig derfor for at foretage en ransagning af mandens bopæl.

Under deres ransagning fandt betjententene flere pølsemandsposer med hash, formentligt med henblik på vidersalg. Da hashen blev kontrolvejet, viste det sig at der var lidt over 100 gram.

Den 18-årige mand blev derfor sigtet for besiddelse af narko, som blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation og destruktion.

En gang var langt fra nok

Man kunne tro at den unge mand derefter havde brugt resten af søndagen i hjemmet, men sådan foregik det langt fra.

Senere samme dag blev den samme 18-årige bragt til standsning da han kom kørende ad Rosenholmvej i Hornslet.

Da han denne gang blev stoppet kørende i sin bil, blev han skønnet til at være narkopåvirket, og blev derfor sigtet for narkokørsel.

Da Østjyllands Politi efterfølgende ransager mandens bil, der finder de igen en masse salgsposer, og igen finder de i omegnen af 100 gram hash, som endnu en gang blev beslaglagt. Og endnu en gang blev den 18-årige sigtet for salg af narko.

Alt i alt lyder det altså til at have været en dyr søndag. Men hvor man tænker, at nu må den unge mand have fået nok for i dag, så får man lige en lille overraskelse mere.

For det gik hverken værre eller bedre end at der senere på aftenen er endnu en patrulje der retter henvendelse til den 18-årige politiyndling.

Da han endnu en gang bliver bragt til standsning af en patrulje fra Østjyllands Politi – denne gang da han kom kørende på Nyringen i Risskov.

Denne gang havde han ladet hashen blive derhjemme (Hvis der stadig var mere), men han havde til gengæld ikke medbragt sit kørekort. Det kostede endnu en sigtelse til samlingen, og en bøde på 1000 kroner.

Alt i alt har det formentligt været en dyr dag for den 18-årige, der nok gerne vil vente lidt med næste politibesøg.