Vilde scener: Brøndby-spillere modtages som helte efter vigtig sejr i Silkeborg

Brøndby IF vandt mandag 2-0 over Silkeborg IF, og holder dermed gulddrømmen i live. Sejren havde sent mandag aften, fået flere glade Brøndby-fans til at modtage spiller-bussen ved holdets hjemkomst til Brøndby Stadion.

Flere hundrede fans var mødt op for at hylde spillernes vigtige sejr i Superligaens mesterskabsspil. Her blev spillerne modtaget i et omfattende fyrværkerishow, som lyste nattehimlen på den Københavnske Vestegn op.

Det sker efter Brøndby IF med en sejr over Silkeborg, nu er tilbage på førstepladsen i tabellen med 62 point – á point med FC Midtjylland som mandag spillede uafgjort mod FC Nordsjælland i Farum. En kamp der endte 3-3.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Målene i Silkeborg blev scoret af Nicolai Vallys og Filip Bundgaard i første halvleg. Brøndby kontrollerede kampen efterfølgende og holdt Silkeborg på afstand.

Sejren er afgørende for Brøndbys mesterskabsambitioner. De har nu alt i egne hænder inden den sidste spillerunde. En sejr hjemme mod AGF på søndag vil sikre dem mesterskabet, uanset resultatet i Midtjyllands kamp. En uafgjort eller et nederlag vil dog betyde, at de skal håbe på et pointtab fra Midtjylland, hvis de skal genvinde titlen.

Scenerne minder om aftenen efter Brøndby’s 2-1 sejr mod AGF i 2021. Her modtog Brøndby’s fans også spillerbussen med trommer, sang og masser af pyroteknik efter spillerne vendte hjem fra det jyske.