Mareridt i forlystelsespark

Det blev til en knap så sjov tur i en forlystelsespark for en lang række gæster, da en forlystelses satte sig fast, og de endte med hovedet ned ad. Se en video af det nederst i artiklen

Mindst 28 personer strandede fredag eftermiddag kort før klokken 15 med benene op og hovedet ned, da de besøgte Oaks Amusement Park, der ligger i den amerikanske delstat Oregon.

Det var i forlystelsen AtmosFEAR, at det pludselig gik galt, og de mange passagerer endte med at sidde fast i omkring en halv time.

“Vi flippede bare helt ud. Folk græd og sagde højt, hvad de tænkte kunne blive deres sidste ord,” siger teenageren Jordan Harding, der sad i forlystelsen, da det gik galt.

(Artiklen fortsætter under billedet – nederst er der en video)

Her går det galt – Foto: Chris Ryan

Efter defekten indledte parken sine nødprocedurer, evakuerede stedet og ringede 911.

30 minutter senere kunne forlystelsen sænkes manuelt, skriver New York Post.

En person er blevet kørt til hospitalet af sikkerhedshensyn, men ellers er ingen personer kommet fysisk til skade.

Se en video af hændelsen nederst

Presse-fotos.dk har fået aktindsigt i det uhyggelige anklageskrift, der er rettet mod 33-årige Philip Westh, som blandt andet er tiltalt for voldtægtsmordet på Emilie Meng og kidnapningen af en 13-årige pige fra Kirkerup.

I den forbindelse forsøger politiet at beslaglægge en række uhyggelige genstande fra Philip Westh, som man mener har relation til de anklagede sager. Den liste kan du se her.

@chrisxryan

The ride got stuck and everyone is suspeneded upside down. This is terrfying. They just to close the park #scaryride #oakspark

♬ original sound – Chris Ryan