Ung kvinde bortført og voldtaget

En taxachauffør er netop blevet kendt skyldig i at have bortført en ung kvindelig kunde til et grønt område og derefter voldtaget hende

Thi kendes for ret.

En 47-årig mandlig taxachauffør er ved Københavns Byret blevet idømt to år og seks måneders fængsel for at have samlet en ung kvinde op og voldtaget hende.

Det oplyser anklagemyndigheden ved Københavns Politi på det sociale medie X.

‘Det skete en morgen i maj 2023, da han kørte den unge kvinde ud til et grønt område på Christianshavn, hvor han voldtog hende,’ oplyser anklagemyndigheden.

Efter voldtægten kørte den 47-årige taxachauffør den unge kvinde tilbage til Hovedbanegården og satte hende af.

Ud over fængselsstraffen er taxachaufføren også blevet frakendt retten til at køre erhvervskørsel med personer.

Den nu dømte voldtægtsforbryder har anket dommen til Østre Landsret. Han har frem til dommen været på fri fod, men retten har efterfølgende varetægtsfængslet ham frem til sagen i landsretten.

Anklagemyndigheden har ikke offentliggjort oplysninger om den nærmere identitet på den dømte voldtægtsforbryder.

Presse-fotos.dk har fået aktindsigt i det uhyggelige anklageskrift, der er rettet mod 33-årige Philip Westh, som blandt andet er tiltalt for voldtægtsmordet på Emilie Meng og kidnapningen af en 13-årige pige fra Kirkerup. I den forbindelse forsøger politiet at beslaglægge en række uhyggelige genstande fra Philip Westh, som man mener har relation til de anklagede sager. Den liste kan du se her.

Illustrationsfoto