Hvordan kan det lade sig gøre? Vanvittigt motorvejsuheld på Vestegnen

Et noget forunderligt motorvejsuheld er netop sket på den københavnske vestegn. Her er en bilist endt på den anden side at autoværnet

Man tænker måske, hvordan kan det lade sig gøre?

Men det kan det åbenbart.

En fører af en mørk personbil er lørdag eftermiddag kommet ganske galt afsted, da vedkommende mistede herredømmet over sit køretøj langs Holbækmotorvejen, endte bag autoværnet og ude i krattet.

Det er sket helt uden, at autoværnet eller en tætstående lysmast er blevet beskadiget.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Uheldet er et solouheld, der er sket ved tilkørslen til Brøndbyvester i retning mod København.

Vejhjælp har sammen med Københavns Vestegns Politi været fremme på stedet og har hjulpet chaufføren væk, mens politiets afspærringsbånd er sat over det forulykkede køretøj.

Uheldet har ikke haft konsekvenser for den øvrige trafik, men der skal nu findes en måde at få personbilen væk fra stedet på.

Ingen personer er under uheldet kommet alvorligt til skade.

Presse-fotos.dk har fået aktindsigt i det uhyggelige anklageskrift, der er rettet mod 33-årige Philip Westh, som blandt andet er tiltalt for voldtægtsmordet på Emilie Meng og kidnapningen af en 13-årige pige fra Kirkerup.

I den forbindelse forsøger politiet at beslaglægge en række uhyggelige genstande fra Philip Westh, som man mener har relation til de anklagede sager. Den liste kan du se her.