61-årig mand taget for spirituskørsel

Der er sket et voldsomt færdselsuheld, hvor en fører af en personbil har mistet herredømmet over køretøjet, så det er rullet rundt på taget. Føreren er nu sigtet for spirituskørsel

Natten til lørdag omkring klokken 00.00 har Bornholms Politi modtaget en anmeldelse om et voldsomt solouheld på en landevej i krydset mellem Dueoddevej og Snogebæk Hovedgade i Snogebæk.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Bilen ligger her på taget

Under uheldet har en fører mistet herredømmet over sin personbil, hvilket har resulteret i, at køretøjet er rullet rundt og væltet om på taget.

Ifølge Bornholm.nu er chaufføren en 61-årig mand fra Nexø, der efter at have fået målt sin promille er blevet sigtet for spirituskørsel.

Dele af vejen har i en periode efter uheldet været afspærret, men lørdag morgen er der ryddet op på stedet og trafikken kan glide frit.

Ingen personer er kommet til skade i forbindelse med uheldet.

Presse-fotos.dk har fået aktindsigt i det uhyggelige anklageskrift, der er rettet mod 33-årige Philip Westh, som blandt andet er tiltalt for voldtægtsmordet på Emilie Meng og kidnapningen af en 13-årige pige fra Kirkerup.

I den forbindelse forsøger politiet at beslaglægge en række uhyggelige genstande fra Philip Westh, som man mener har relation til de anklagede sager. Den liste kan du se her.