Passagertog brager ind i traktor: Derfor skete voldsom togulykke

Sent fredag aften gik det helt galt, da et passagertog i fuld fart påkørte en bigballe og en traktor under en togulykke

Billeder fra aftenens togulykke taler sit tydelige sprog og viser et fuldstændig smadret tog, der som følge af en påkørsel er blevet afsporet.

Lørdag morgen har Midt- og Vestjyllands Politi yderligere informationer om, hvorfor sammenstødet er sket.

De indledende meldinger lød på, at toget havde påkørt en bigballe, men nu står det klart, at toget også har påkørt en traktor.

Det fortæller vagtchef Jeppe Holgersen om den pågældende togulykke.

“Landmanden taber en rundballe på sin mark, og den ruller så ned ad marken og lander på skinnerne. Da landmanden så kører ned og forsøger at fjerne ballen, så er det i samme øjeblik, at toget kommer. Det er helt vanvittigt uheldigt,” siger vagtchefen til TV Midtvest.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Vognene har tydelige skader efter aftenens togulykke

Der er tale om uheld med uheld på

Ifølge Go Collective, der ejer toget, havde traktoren sat sig fast i en grøft langs skinnerne, og det gjorde, at landmanden ikke kunne komme væk. Da traktoren satte sig fast ringede han 1-1-2, men toget kom få minutter senere.

Ingen personer er i forbindelse med den pågældende togulykke kommet alvorligt til skade. Alle passagerer kunne selv forlade toget og blev hentet i en togbus.

Både togchaufføren og landmanden har det også efter omstændighederne godt.

“Det er uheld med uheld på. Der er ikke noget, vi kunne have gjort anderlede. Landmanden kunne heller ikke have gjort noget anderledes,” siger Mikkel Juul, der er Communication Manager hos Go Collective, til TV Midtvest.

Det er endnu for tidligt at sige, om der kommer et retsligt efterspil som følge af aftenens togulykke.

Presse-fotos.dk har fået aktindsigt i det uhyggelige anklageskrift, der er rettet mod 33-årige Philip Westh. Han er blandt andet tiltalt for voldtægtsmordet på Emilie Meng og kidnapningen af en 13-årige pige fra Kirkerup. I den forbindelse forsøger politiet at beslaglægge en række uhyggelige genstande fra Philip Westh, som man mener har relation til de anklagede sager. Den liste kan du se her.