Voldsom brand bryder ud i villa

Lørdag eftermiddag brænder det kraftigt i en villa på landet. Branden skaber voldsom røgudvikling, som kan ses flere kilometer væk

Kraftig, hvid røg udvikler sig lørdag kort før klokken 15.00 fra en villa på Splitgårdsvej i Klemensker på Bornholm i forbindelse med en brand på adressen.

Kommunikationschefen ved Bornholms Politi bekræfter over for Presse-fotos.dk, at der er ild i et hus..

“Branden er startet i et skur og har siden spredt sig til villaen. Alle personer er ude, og der er ingen, der er kommet til skade,” lyder fra kommunikationschef Thomas Kristensen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det ryger kraftigt kraftigt fra huset

Presse-fotos.dks udsendte oplyser i forbindelse med slukningsarbejdet, at både brandvæsenet og Beredskabsstyrelsen er på stedet.

“Vejen, der løber foran huset, er blevet afspærret i begge retninger, mens beredskabet forsøger at bekæmpe flammerne,” siger vores udsendte.

Det bliver efterfølgende en opgave for Bornholms Politi at klarlægge de nærmere omstændigheder til branden herunder årsagen til, at den er brudt ud.

“Det er endnu for tidligt at sig noget omkring dens opståen,” siger Thomas Kristensen til Presse-fotos.dk.

Presse-fotos.dk har fået aktindsigt i det uhyggelige anklageskrift, der er rettet mod 33-årige Philip Westh, som blandt andet er tiltalt for voldtægtsmordet på Emilie Meng og kidnapningen af en 13-årige pige fra Kirkerup.

I den forbindelse forsøger politiet at beslaglægge en række uhyggelige genstande fra Philip Westh, som man mener har relation til de anklagede sager. Den liste kan du se her.