Vestegnen: Mand med bat går amok på parkeringsplads

Politi og brandvæsen var hurtigt fremme efter anmeldelsen

En mand iført helt hvidt tøj er angiveligt gået amok med et bat på en parkeringsplads på den københavnske vestegn

Natten til lørdag omkring klokken 03.30 er Københavns Vestegns Politi sammen med Hovedstadens Beredskab til stede omkring Brinken i Glostrup.

Her er beredskabet rykket ud i flere køretøjer efter et alarmopkald fra stedet.

Ifølge Presse-fotos.dks udsendte lød den indledende anmeldelse på, at der skulle være opstået bilbrand, men efter ankomst til stedet viser det sig, at det ikke var tilfældet.

I stedet har vidner oplyst til politiet, at en mand i helt hvidt tøj skulle have gået amok på en parkeringsplads og slået og tæsket med et bat på en ukendt bil.

“Samtidig skal han have forsøgt at sætte ild til flere biler og være set flygte fra stedet med en masse klude i hånden,” siger Presse-fotos.dks udsendte.

Umiddelbart har politiet endnu ikke kunne skride til anholdelse af nogen personer, men ingen er kommet til skade.

Presse-fotos.dk følger sagen …

Presse-fotos.dk har fået aktindsigt i det uhyggelige anklageskrift, der er rettet mod 33-årige Philip Westh, som blandt andet er tiltalt for voldtægtsmordet på Emilie Meng og kidnapningen af en 13-årige pige fra Kirkerup. I den forbindelse forsøger politiet at beslaglægge en række uhyggelige genstande fra Philip Westh, som man mener har relation til de anklagede sager. Den liste kan du se her.