Bil torpederer autoværn på motorvej

Vejdirektoratet advarer mod en knap ti kilometer lang kø efter et motorvejsuheld på de våde vejbaner, hvor et køretøj er snurret rundt

Bilister på E45-motorvejen skal lørdag ved 14-tiden væbne sig med tålmodighed efter et færdselsuheld i sydgående retning.

Det oplyser Vejdirektoratet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses uheldet på motorvejen

Uheldet er sket mellem Ustrup og <69> Haderslev S, hvor Syd- og Sønderjyllands Politi sammen med øvrigt redningsmandskab er ankommet.

I den forbindelse er venstre spor blevet afspærret, mens oprydningsarbejdet pågår – det har ført til en knap ti kilometer lang kø, oplyser Vejdirektoratet.

Ifølge Presse-fotos.dks udsendte er uheldet sket, da en personbil er snurret rundt på det våde underlag og ramt ind i autoværnet. Det er uklart, om flere køretøjer er involveret.

Der er ikke umiddelbart tale om svær personskade.

Ifølge Vejdirektoratet forventer beredskabet at have overstået oprydningsarbejdet kort efter klokken 14.00. Derefter skal en masse kø afvikles.

Presse-fotos.dk har fået aktindsigt i det uhyggelige anklageskrift, der er rettet mod 33-årige Philip Westh, som blandt andet er tiltalt for voldtægtsmordet på Emilie Meng og kidnapningen af en 13-årige pige fra Kirkerup.

I den forbindelse forsøger politiet at beslaglægge en række uhyggelige genstande fra Philip Westh, som man mener har relation til de anklagede sager. Den liste kan du se her.