Voldtaget på flere måder i kælderrum

En 23-årig mand er i denne uge på anklagebænken for at have voldtaget en kvinde til en fest. Den 23-årige er invandrer og kræves udvist af Danmark

I et kælderrum i Ladegårdsparken i Holbæk blev en kvinde udsat for et sandt mareridt.

I hvert fald hvis man skal tro anklagemyndigheden ved Midt- og Vestsjællands Politi, der i denne uge fremstiller en 23-årige mand ved Retten i Holbæk.

Ifølge anklageskriftet, som Sjællandske Nyheder har fået aktindsigt i, skal den 23-årige mand have lokket kvinden ned i et kælderrum, hvor han tvang hende til at udføre oralsex på ham og udsatte hende for fuldbyrdet voldtægt på trods af flere protester fra kvinden.

Samtidig er manden anklaget for blufærdighedskrænkelse, da han filmede voldtægten på sin mobil.

Ifølge den 23-årige selv erkender han, at de to havde samleje, men at skete efter samtykke mellem dem begge.

I retten har han forklaret, at han filmede samlejet, fordi han tidligere er blevet anklaget for voldtægt, og derfor ville have bevis på, at begge havde givet samtykke.

Anklagemyndigheden kræver foruden fængslesstraf til den 23-årige mand også, at han bliver udvist af Danmark for bestandig.

Der vil falde dom i sagen på onsdag den 11. september.

Der kommer nu nye parkeringsregler, hvilket kan få stor betydning for bilister. De nye regler er lavet for at få bilerne væk fra vejen, men det kan ende med at blive en dyr fornøjelse for danskere, som ikke er opmærksom på de nye regler.

Illustrationsfoto