Tog på rundtur på Amager med kilovis af kokain: Nu er fem mand bag tremmer

Politiet anholdt søndag en gruppe mænd, der var på rundtur på Amager med flere kilo kokain. Alle fem blev varetægtsfængslet.

To mænd på 37 og 48 år går igen i alle fire forhold. Derudover er der et antal forskellige medgerningsmænd. Det skriver Ritzaus Bureau.

Kl. 12.27 skal de to hovedgerningsmænd sammen med en tredje mand på 37 år og flere andre medgerningsmænd have været i besiddelse af syv kilo kokain ved Kongelundshallen nær Dragør.

Tre timer senere skal alle de fem nu varetægtsfængslede – plus flere medgerningsmænd – have været i besiddelse af et kilo kokain ved SPAR-købmanden i Kastrup.

LÆS OGSÅ: Det begyndte med, at politiet tjekkede hans cykelkurv. Nu skal 31-årig i fængsel i 13 år

De to hovedgerningsmænd skal derefter være taget til Asger Jorns Allé i Kastrup. Her er de igen sammen med flere ukendte medgerningsmænd sigtet for at have været i besiddelse af et kilo kokain.

Og endnu en halv time senere skal de to hovedgerningsmænd sammen med flere andre have været i besiddelse af 17 kilo kokain på Militærvej i Dragør.

Derefter blev de anholdt.

LÆS OGSÅ: Politiet efterlyser mand: Stjal morfinpiller fra hospital

Ved grundlovsforhøret erkendte en af de fem sigtede – en 27-årig mand – at have været i besiddelse af det ene kilo kokain ved SPAR-købmanden i Kastrup. Han nægtede, at andre skulle have haft noget med den historie at gøre.

Derudover nægtede de fem sig skyldige i samtlige forhold.

Dommeren vurderede, at alle fem sigtede kunne tænkes at ligge hindringer i vejen i politiets arbejde med at efterforske sagen. Han valgte derfor at varetægtsfængsle dem i 24 dage.