Populært program vender tilbage på skærmen

Der var blevet meldt ud, at det ikke ville være at finde på de danske tv-skærme i denne her sæson. Nu trækker TV2 i land, og har fundet plads til det på sendefladen.

Det har været et stort spørgsmål længe, og tommelfingeren var egentligt også blevet vendt nedad. Nu har piben dog fået en anden lyde inde hos TV 2, og de kan bekræfte at de spændte fans, godt kan begynde at glæde sig.

De seneste to sæsoner har de danske NFL-fans kunne følge med hos TV 2. Tilbage i februar valgte kanalen dog at træde ud af den daværende aftale. Det er der dog ændret ved nu, da de endnu en gang har købt rettigheder til kampene – denne gang er det dog i et lidt andet format.

TV 2 har de seneste to sæsoner haft rettighederne til NFL, men i februar valgte kanalen at træde ud af aftalen. Kort før sæsonstarten er rettigheden dog tilbage i folden – i en lidt anden form.

Årets NFL-sæson vil nemlig blive vist på TV 2s platforme, det bekræfter TV 2s sportdirektør, Frederik Lauesen, live på tv.

‘Jeg er virkelig glad for, at vi er nået frem til en god aftale med NFL, så vi igen kan vise amerikansk fodbold for vores seere og brugere. Det er en fantastisk sport, og vi vil gøre alt for at udbrede interessen for den endnu mere i Danmark over de kommende sæsoner’.

De melder at der som udgangspunkt vil blive vist to kampe ugen på deres platforme. Det vil være på en af de to sportskanaler, og så vil den sidste være at finde på deres streamingtjeneste TV 2 Play.

De danske NFL-fans kan også se frem til endnu mere NFL. Det vil nemlig også være muligt at se NFL RedZone på deres streaming platform, hvor den ikoniske amerikaner Scott Hanson byder velkommen hver søndag, til hele syv timers uafbrudt amerikans fodbold.

Frederik Lauesen forklarer videre, hvordan de får et bredt udvalg af kampene. Især om søndagen, hvor kampene passer bedre til den tidsforskel der er.

Sæsonen indledes natten til fredag med den forsvarende Super Bowl-mester, Kansas City Chiefs, der tager imod Baltimore Ravens. Den kamp kan ses på TV 2 Play klokken 02.15.

Presse-fotos.dk var en tur til det nyligt afholdte MMAgalla