08. sep. 2022 - 11:22

Nye optagelser: Chok midt i maden – voldsom biljagt og anholdelse under middagenPresse-fotos.dk har nu modtaget flere videoer og beretninger af sidste uges meget omtalte anholdelse i Hvidovre (se flere videoer længere nede i artiklen)

Mange mennesker spærrede øjnene op, da de i torsdags for præcis en uge siden sad på Cafe Victoria i Hvidovre og så en biljagt og efterfølgende anholdelse udspille sig lige ude foran cafe-vinduerne.

Flere af cafegæsterne var Presse-fotos.dks læsere, og de har nu sendt videoerne til redaktionen, som vi her bringer.

”Vi sad en gruppe venner og veninder og spiste på cafeen og hørte pludselig hvidnende dæk, hjulspin og sirener lige ude foran. Vi kigger ud for at se, hvad der sker, men det er først lidt svært at finde ud af. Pludselig kommer en mand løbende rundt ved cafeens udeareal med politiet lige i røven,” fortæller en cafegæst til Presse-fotos.dk og tilføjer:

”Han hopper så over et plantebed og løber direkte ind i en person, hvorefter han vælter og bliver lagt i håndjern af en betjent.”

SE OGSÅ: DERFOR JAGTEDE POLITIET MAND I HVIDOVRE

Manden er netop blevet jagtet af flere patruljebiler omkring Hvidovrevej og har angiveligt trukket håndbremsen for at lave en U-vending midt på vejen. Han ender dog i stedet på cykelstien, hvor han hopper ud af personbilen og tager flugten til fods ind i cafeens areal.

På billederne og videoerne kan man se den anholdtes sorte, åbne flugtbil i baggrunden.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Kort efter episoden kontaktede Presse-fotos.dks redaktion Københavns Vestegns Politi, der oplyste, at manden var blevet anholdt og sigtet for at køre bil under indflydelse af euforiserende stoffer. Desuden fortalte manden, at han havde stjålet bilen.

“Han bliver sigtet for at køre bil under indflydelse af euforiserende stoffer, men vi ved endnu ikke om han har stjålet bilen, han kørte i”, fortalte vagtchefen fra Vestegnens Politi i sidste uge til Presse-fotos.dk.

Manden blev efter anholdelsen kørt til politistationen i Albertslund, hvor han blev afhørt.

Har du videoer, du gerne vil dele med os? Send dem på ds@presse-fotos.dk, så kan det være, vi deler dem

SE OGSÅ: MAND ANHOLDT: LAGT I HÅNDJERN PÅ ÅBEN GADE