Mystisk aktion i gang i dansk farvand

Politi, brand og redning er talstærkt til stede i vandet ud for Juelsminde i Sydøstjylland, hvor der foregår en større aktionlæs opdatering i bunden af artiklen

I luften deltager en helikopter i aktionen, og på land er både Sydøstjyllands Politi, Sydøstjyllands Brandvæsen og flere lægebiler til stede.

Det er endnu uvist, hvad der foregår ude på vandet, men Presse-fotos.dks fotograf er tilstede derude.

“De har en båd på vandet, der sejler med blå blink, og der er en helikopter, der lige har været helt nede ved vandet,” siger fotografen.

SE OGSÅ: VIDEO: SE PARTILEDER I KONFRONTATION MED POLITIET EFTER DEBATMØDE

Der er muligvis tale om en drukneulykke, men det er usikkert.

Presse-fotos.dk har været i kontakt med en indsatsleder og vagtchef hos Sydøstjyllands Brandvæsen, men de henviser begge til Sydøstjyllands Politi for informationer omkring aktionen.

Presse-fotos.dk har indtil nu ikke haft held med at komme igennem til Sydøstjyllands Politis vagtchef, men vi forsøger løbende.

Opdatering 19/6 15.38:

Sydøstjyllands Politi oplyser, at de lørdag aften ledte efter en kvindelig svømmer, der skulle være forsvundet i vandet ud fra Juelsminde Lystbådehavn omkring klokken 20.16.

Kvinden er søndag eftermiddag endnu ikke fundet. Hun bliver beskrevet som 60-70 år. Hun havde en sort badedragt på, da hun blev set svømme ud i vandet.

Politiet kender endnu ikke identiteten på kvinden, da ingen, der passer på beskrivelsen, er meldt savnet.

“Vi kan ikke udelukke, at hun er kommet op af vandet et andet sted, men omstændighederne har altså givet anledning til en eftersøgning,” sagde vagtchef fra Sydøstjyllands Politi Mads Flansmose til JP søndag morgen.

Politiet har desuden fundet et efterladt håndklæde og en drikkeflaske ved det sted, hvor kvinden blev set gå i vandet.

Presse-fotos.dk følger sagen …