Mistænkt for drab i Sydhavn anholdt

Politiet arbejder på stedet ved drabet torsdag aften

Den mistænkte for drabet i Sydhavnen onsdag aften er nu anholdt

Den 33-årige mand, som Københavns Politi mener står bag knivdrabet omkring klokken 20.00 onsdag aften, er nu blevet anholdt.

Det oplyser politiet på Twitter.

Anholdelsen skete torsdag aften efter en større eftersøgning. Københavns Politi havde allerede kort efter drabet onsdag aften en klar ide om, hvem gerningsmanden var, da de blandt andet var i besiddelse af en video af drabet.

SE OGSÅ: UHYGGELIG VIDEO VISER KNIVDRAB PÅ 31-ÅRIG

Derfor opfordrede Københavns Politi tidligt torsdag gerningsmanden til at melde sig selv. Da dette ikke skete gik politiet sendere torsdag ud med en efterlysning, hvor de offentliggjorde billede og navn på den mistænkte drabsmand.

Om det er efterlysningen, der har resulteret i anholdelsen, er endnu ukendt. Presse-fotos.dk har fredag morgen forsøgt at få en kommentar fra politiet omkring omstændighederne af anholdelsen, men det har ikke været en mulighed.

Vi ved derfor ikke, om den anholdte har meldt sig selv. Politiet takker dog offentligheden for hjælpen.

SE OGSÅ: 31-ÅRIG AFGÅET VED DØDEN EFTER KNIVSTIK

Den anholdte 33-årige er mistænkt for at stå bag et knivdrab onsdag aften. Her var den 33-årige kommet op at skændes med den nu afdøde 31-årige og en 35-årig på Sydvest Bodega på P. Knudsens Gade i Sydhavnen i København. Skænderiet endte ude på gaden, hvor den 33-årige ifølge mistanken stak den 31-årige ihjel og gav den 35-årige flere knivstik, der gjorde, at han i længere tid var i kritisk tilstand på Rigshospitalets Traumecenter.