København: Maskerede mænd angriber med brandbomber

En juicebar i København er natten til søndag blevet angrebet med molotovcocktails. Politiet er nu på jagt efter flere hætteklædte gerningsmænd

En juicebar på Guldbergsgade i København blev natten til søndag ifølge en anmeldelse til politiet angrebet med brandbomber, oplyser vagtchef i København Politi Espen Godiksen.

“Politiet modtog klokken 00.54 en anmeldelse, hvor af det fremgår, at hætteklædte personer med molotovcocktails befandt sig foran juicebaren på Guldbergsgade,” fortæller vagtchefen.

Der er tale om juicebaren Juicy, som ligger på Guldbergsgade 12 kun et par opgange væk fra spillestedet Rust.

“Der er sodskader på døren, og vi betragter sagen som et forsøg på brandstiftelse,” siger Espen Godiksen.

Endnu har politiet ingen anholdte i sagen, og politiet kan heller ikke sige noget om, hvilke motiver der kunne ligge bag.

Espen Godiksen har ingen kommentarer til, hvorvidt personer med tilknytning til et kriminelt miljø er kendt af politiet med nogen form for tilknytning til juicebaren.

Ifølge anmeldelsen var de maskerede gerningsmænd bevæbnede med såkaldte molotovcocktails. Det er hjemmelavede brandbomber, hvor benzin eller anden brandbar væske hældes i en flaske.

Har du lyst til at vinde et gavekort til en valgfri restaurant på hele 1.000 kroner? Så skal du blot tilmelde dig Presse-fotos.dks spritnye nyhedsbrev ved at klikke her

Illustrationsfoto