10. okt. 2023 - 20:42

Stor udrykning til slagsmål på adresse: Flere tilskadekomnePolitiet er netop rykket ud til et større voldsforhold på en adresse i Greve, hvor mindst fire ambulancer og fem politibiler er rykket ud. Politiet melder om flere tilskadekomne

Midt- og Vestsjællands Politi modtog tirsdag klokken 19.56 en anmeldelse om meget uro på en adresse på Bøgehegnet i Greve.

Det oplyser vagtchef ved politikredsen Lasse Jensen til Presse-fotos.dk.

“Vi er lige nu på stedet for at undersøge, hvad der præcist er sket. Vi har pt. to anholdte efter en uoverensstemmelse og noget uro,” fortæller vagtchefen.

Er det en uoverensstemmelse, der indebærer vold?

“Ja, det er det, men vi er næsten lige ankommet til stedet og skal finde ud af, hvad der er sket. Der er en del mennesker på adressen, og vi skal nu finde ud af, hvem der har gjort hvad,” siger vagtchefen.

Hvor mange tilskadekomne er der tale om?

“Der er i hvert fald mere en end, der er kommet til skade. På nuværende tidspunkt har vi ikke meldinger om, at nogle af dem er livsfarligt kvæstet,” afslutter vagtchefen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

SE OGSÅ: UNG MAND ANGRIBER GRILLBAR MED MOLOTOVCOCKTAIL

Vagtchefen har på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at komme nærmere ind på tilstanden på de tilskadekomne, ligesom det for nuværende heller ikke er muligt for politiet at fastslå hvilken form for vold, der er begået.

Presse-fotos.dks udsendte til stedet oplyser, at der er mindst fire ambulancer og mindst fem politipatruljer ved adressen.

Billeder fra stedet viser desuden, at Midt- og Vestsjællands Politi er til stede med hunde.

Presse-fotos.dk følger sagen …