20. feb. 2023 - 14:14

Stak to mænd ned til fest i GreveEn 31-årig mand er nu idømt fængsel for et voldsomt knivstikkeri i de tidlige morgentimer til en fest i Greve

En 27-årig mand var i livsfare og en 29-årig mand blev såret begge som resultat af knivstik påført af en 31-årig mand i forbindelse med en strid til en fest i Bøgehegnet i Greve tidligt om morgenen mandag den 29. august i fjor.

Denne mandag er der så endelig faldet dom i sagen, hvor den 31-årige gerningsmand fra Greve er blevet idømt fængsel i to og et halvt år for overfaldet med knivstik på de to andre mænd, oplyser anklagemyndigheden.

Den 31-årige blev kun kendt skyldig i grov vold og altså ikke forsøg på manddrab, som han ellers tidligere var sigtet for.

”Den 29-årige er blevet stukket i låret og i venstre side af overkroppen, han var i livsfare, men er ikke længere i kritisk tilstand, den 27-årige mand blev snittet i overkroppen og kom ikke i livsfare,’ lød det fra kommunikationsmedarbejder Charlotte Tornquist fra Midt- og Vestsjællands Politi til Presse-fotos.dk dagen efter det alvorlige knivstikkeri.

Den 31-årige gerningsmand ankede dommen på stedet.

SE OGSÅ: PERSON HASTET PÅ HOSPITALET – BIL BRAGER IND I VEJTRÆ

Under anholdelsen tilbage i augudt


ANDRE LÆSER OGSÅ