31. okt. 2023 - 10:46

Politiets efterforskning: Flere cykler undersøges i voldtægtssagD. 30. oktober udsendte Nordjyllands Politi en efterlysning angående en rød damecykel, som en mand, mistænkt i en voldtægtssag, er blevet set cykle rundt på i Aalborg-området.

I forbindelse med sagen fik presse-fotos.dk et tip om, at Nordjyllands Politi havde været til stede på Hjørring Station, hvor de lagde en seddel på en rød cykel, der lignede den eftersøgte.

Sedlen lød: “Denne cykel kan have relevans i forbindelse med en verserende sag. Du bedes rette henvendelse til politikommissær Carsten Strazek på telefon 61 18 75 94.”

LÆS OGSÅ: CYKEL EFTERLYSES I VOLDTÆGTSSAG: HAR DU SET DEN?

Presse-fotos.dk har været i kontakt med Carsten Strazek, som bekræfter, at de var til stede på Hjørring Station for at undersøge en cykel, men det var ikke den efterlyste.

Ifølge politikommissæren har de undersøgt mere end tyve cykler, der ligner den eftersøgte cykel, men de har endnu ikke fundet den rigtige.

“Da vi efterlyste cyklen, troede vi, at der var tale om en unik cykel, da rammen var malet gul og virkede hjemmelavet.

Det viser sig imidlertid, at den er fabriksfremstillet, da vi har undersøgt tyve cykler af samme mærke, der ligner den eftersøgte. Vi har dog endnu ikke fundet den specifikke cykel, vi leder efter.

Vi ønsker stadig at komme i kontakt med cyklens ejer for at forklare, hvorfor vi har undersøgt den,” udtaler politikommissær Carsten Strazek.