Politiet på jagt efter to unge mænd: Ramte bil fra motorvejsbro

En skræmmende hændelse fandt sted sent fredag aften, hvor et køretøj på en motorvej blev ramt af en genstand kastet fra en motorvejsbro.

Politiet betragter episoden som yderst alvorlig og har nu offentliggjort, at de er i besiddelse af overvågningsbilleder af to unge mænd, som står bag.

Det hele skete skete omkring klokken 23.50, og selvom ingen personer kom til skade, kunne udfaldet have været langt værre.

Genstanden, som blev kastet fra broen, ramte et køretøj i fart, hvilket skabte stor fare for både chaufføren og andre trafikanter.

Politiet har intensiveret deres efterforskning og opfordrer de ansvarlige til at melde sig selv.

Hændelsen vækker minder om tidligere, farlige situationer, hvor kast fra motorvejsbroer har ført til tragiske ulykker. Selvom ingen kom noget til, er risikoen for katastrofale konsekvenser enorm, og politiet understreger, at de vil tage episoden meget alvorligt.

De to unge mænd kan tydeligt genkendes på overvågningsbillederne, som politiet nu har gennemgået. De retter derfor en direkte opfordring til de involverede om at henvende sig via telefon 1-1-4.

Hvis de ikke gør det, forventes det, at politiet vil tage yderligere skridt for at identificere og finde dem.

Episoden fandt sted ved en motorvejsbro ved Fredericia, nær Snoghøj Landevej, og det er Sydøstjyllands Politi, der står for efterforskningen.

Politiet opfordrer samtidig til, at hvis nogen har set eller hørt noget mistænkeligt omkring tidspunktet for hændelsen, bedes de kontakte politiet hurtigst muligt.

I en anden alvorlig sag er politiet blevet kaldt ud til en anmeldelse om voldtægt i en lejlighed. En mand er blevet anholdt på adressen.