26. aug. 2022 - 11:30

Politiet identificerer tre lig: Mand dræbte eks-kone, hendes nye samlever – og sig selvSydøstjyllands Politi har identificeret de tre lig, der onsdag blev fundet i et skovområde mellem Skanderborg og Ry.

Politiets teori har været, at der var tale om en mand, der havde skudt en kvinde og hendes nye samlever og derefter taget livet af sig selv. Den teori er ifølge politiet bekræftet.

“Det er nu bekræftet af de tre afdøde i sagen er en 54-årig kvinde og en 55-årig mand, der blev fundet på deres bopæl, og at den sidste afdøde er kvindens 58-årige tidligere mand,” skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Politiet undersøger ligfund i Skanderborg

“Det var onsdag ca. kl. 16.30, at Sydøstjyllands Politi modtog en anmeldelse om, at en mand var fundet dræbt på bopælen ved Skanderborg. Ved politiets ankomst kort efter fandt man også den dræbte kvinde. I forbindelse med den indledende efterforskning på gerningsstedet fandt politiets hunde ved 19 – tiden kvindens tidligere mand død i et nærliggende skovstykke,” lyder det videre.

“På baggrund af disse fakta målrettedes efterforskningen mod den nu formodede gerningsmands færden m.v. På pågældendes bopæl i København fandtes klare indikationer på, at han ønskede at begå selvmord. En foreløbig undersøgelse i politiets registre viste også, at bruddet mellem de tidligere ægtefæller, der blev skilt i 2017, havde været konfliktfyldt og turbulent.”

LÆS OGSÅ: Politiet finder tre lig: To dræbte og et selvmord

De dræbtes pårørende er underrettede.

Politiet vil fortsætte med at efterforske sagen, og de vil derfor fortsat være tilstede i området.