Nu bliver Nutella taget af hylderne i Coop365

Det bliver en tak mere besværligt at lægge Nutella i indkøbskurven, når du skal ud og handle. Den populære hasselnøddecreme er også populær hos butikstyvene og det kommer nu til at gå ud over kunderne.

En række butikker kommer nu til at låse Nutella inde, så når man når frem til hylderne, hvor man normalt finder hasselnøddecremen, vil man blive mødt med et skilt.

 “Spørg efter varen i kasse 1”, vil der stå på skiltet. Så for at komme hjem med Nutella, skal man henvende sig i kassen, hvor personalet vil udlevere varen.

Det skriver TV2 Nord.

Når en butik bliver ramt af tyverier af bestemte varer, gør vi jo noget for at begrænse det. Så bliver det en betjeningsvare, som man skal spørge efter, fortæller Informationsdirektør hos Coop Koncernen, til mediet.

Der er bogstaveligt talt blevet tømt hylder i flere butikker og derfor er der en mistanke om, at der er tale om mere organiserede butikstyverier. For når Nutella bliver stjålet, er det ikke kun en eller to glas, der forsvinder. Det er hele hylder, der bliver ryddet.

“Det er ikke en privat, som tager en enkelt pose, men nogen, der nærmest rydder en hylde. Det, vi ser, er, at det hovedsageligt er organiseret tyveri”, lyder det fra Informationsdirektøren.

I den kommende tid vil det ikke være muligt at finde Nutella på hylderne, men hvor lang tid ordningen fortsætter, er endnu usikkert.

“Det kan være, det fortsætter til evigheder. Det håber jeg ikke, for det er også med til at begrænse salget, men så bliver det i det mindste mere besværligt for folk at stjæle det”, lyder det fra Informationsdirektør  Jens Juul Nielsen.