Kun iført underbukser: 21-årig mand trængte ind hos 11-årig pige midt om natten

En 21-årig mand er blevet varetægtsfængslet for flere tilfælde af blufærdighedskrænkelse.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Torsdag fremstillede politiet en 21-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde. Han er sigtet for i alt tre tilfælde af blufærdighedskrænkelse og husfredskrænkelse.

Retten valgte at fængsle den 21-årige frem til 1. juni. 

Manden blev anholdt onsdag morgen som mistænkt for klokken fire om morgenen natten til onsdag – kun iført underbukser – at være trængt ind i soveværelset hos en sovende 11-årig pige i Roskilde. DNA-spor sikret på adressen har knyttet den 21-årige til stedet.

Han er derudover også sigtet for i september sidste år i to tilfælde at være trængt ind i huse tidligt om morgenen og befølt sovende piger på hhv 10 og 16 år på deres fødder.

Den 21-årige nægter sig skyldig og har ikke ønsket at afgive forklaring. Han tager forbehold for at kære fængslingen til Østre Landsret.

LÆS OGSÅ: Melding om pistolskud: 21-årig stukket med kniv

Midt- og Vestsjællands Politi har gennem længere tid efterforsket en række lignende forhold, der primært er sket i Himmelev-området.

Den samme mistænkte blev i oktober sidste år fremstillet i grundlovsforhør sigtet for en lang række forhold, primært vedrørende forsøg på blufærdighedskrænkelse ved at have forsøgt at trænge ind i villaer i Roskilde-området.

På det tidspunkt afviste byretten, at der var grundlag for at fængsle manden.

Politiet fortsatte efterforskningen i sagen, og den nu 21-årige blev derfor i april 2023 tiltalt for i alt 35 forhold vedrørende husfredskrænkelse og blufærdighedskrænkelse samt forsøg på samme.

Det seneste forhold fra onsdag morgen vil også komme til at indgå i samme sagskompleks.

Det er ikke afgjort endnu, hvornår sagen skal for Retten i Roskilde.