18. mar. 2023 - 8:14

Stor eftersøgning fortsætter: Hvor er Farhad?Den 17-årige Farhad har været forsvundet siden april 2022, og efter adskillige eftersøgninger, er der endnu intet tegn på den forsvundne teenager.

Derfor har organisationen Missing People endnu engang sat gang i en eftersøgning lørdag morgen, hvor man forsøger at finde Farhad.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse. Denne gang vil eftersøgning foregå omkring Hummelkærsvej og Baunevej i nærheden af hans bopæl i Vejle.

LIGE NU LÆSER ANDRE: PERSON DRÆBT I KORSØR – POLITIET TALSTÆRKT TIL STEDE

“Sydøstjyllands Politi vil meget gerne høre fra borgere, der har oplysninger, som kan hjælpe politiet med at finde frem til Farhad. Det kan være noget, nogen har set eller hørt, og som for dem måske ikke virker vigtigt eller relevant, men som kan være oplysninger, der er vigtige i det samlede billede”, lyder opfordringen i pressemeddelelsen.

Signalement
Da Farhad i april 2022 blev efterlyst, blev han beskrevet som 170 cm høj, spinkel af bygning, med sort hår og med en vægt på ca. 65 kilo. 

Den 14. januar var flere personer med på eftersøgningen, hvor man gik hele dagen i et skovområde, men denne eftersøgning gav heller ingen resultater.

UNG DRENG ER IKKE SET SIDEN APRIL: NU ER STOR EFTERSØGNING I GANG