14. jan. 2023 - 13:18

Ung dreng er ikke set siden april: Nu er stor eftersøgning i gangDen 17-årige Farhad fra Vejle har været savnet siden april 2022. Politiet har gennem de seneste mange måneder forsøgt at finde frem til drengen, men selv med hundepatruljer, bred efterforskning og flere forsøg på at komme på sporet af den forsvundne dreng, er det ikke lykkedes.

Lørdag formiddag er et stort hold derfor mødt op på Grejsdalens Efterskole, hvor organisationen ‘Missing People’ har planlagt en eftersøgning, hvor de vil forsøge at finde Farhad.

“Vi startede klokken 10, hvor folk er blevet delt op i to eftersøgningsgrupper. Disse grupper vil få et område eller flere, hvor vi så vil forsøge at afdække så bredt som muligt”, fortæller formand Vivian Winther Eriksen.

LIGE NU LÆSER ANDRE: SPORTSHAL EVAKUERET: BRANDVÆSNET ANKOMMET

Missing People har været i kontakt med rigspolitiet, som har givet gruppen nogle områder, som politiet gerne vil have undersøgt. Men formanden kan dog ikke komme ind på, hvor de præcis vil befinde sig, men det vil primært være i de grønne arealer i lokalområdet.

Her vil man udnytte de lyse timer, og eftersøgningen vil vare fra 10-16.

Medbring kosteskaft

På Facebook har Missing People mere end 72.000 medlemmer, og mange er mødt op for at søge efter Farhad. Nogle har medbragt koste for at kunne søge i skovområderne, hvor der skal fejes blade og fjernes grene fra skovbunden, så man eventuelt kan finde spor, der kan få den unge dreng hjem igen.

Farhad beskrives som:

  • 170 centimeter høj
  • Sort hår
  • Kurdisk afstamning
  • Han var iklædt mørk jakke og mørke bukser og mørke sko, sidst han blev set.

Har du informationer, der kan lede til Farhad, bedes du ringe til politiet på 114 eller Missing People på 71747676ANDRE LÆSER OGSÅ