38-årig fundet skyldig i drab på Mia Skadhauge Stevn

Onsdag formiddag har den 38-årige Thomas Thomsen, der er tiltalt for at dræbe, voldtage og partere Mia Skadhauge Stevn, siddet i retten.

Nu har dommerne givet kendelsen, som lyder, at retten finder det bevist, at tiltalte dræbte Mia Skadhauge Stevn ved kvælning.

Det skriver TV2, der er til stede i retten.

Han er også blevet kendt skyldig i forsøg på at voldtage pigen. Det er ikke bevist, at han har voldtaget Mia Skadhauge Stevn, men retten finder det bevist, at manden havde hensigten til voldtægt.

Den 38-årige elektriker har erkendt usømmelig behandling af lig, men han har hele tiden benægtet at have voldtaget og dræbt den unge pige.

Han er også kendt skyldig i usømmelig behandling af lig, skriver TV2.

Efter anklager og forsvarer hver især har givet deres sidste tale, er de tre dommere gået ind for at votere om den tiltalte er skyld i to eller alle tre forhold.

Dommerne har lagt vægt på vidneforklaringer og de GPS-oplysninger, der er blevet præsenteret i sagen, skriver mediet.

Ifølge TV2’s dækning, har den tiltaltes skiftende forklaringer betydet meget i sagens forløb. Her har den 38-årige flere gange skiftet forklaring.

Mia Skadhauge Stevn har forsøgt at undløbe fra stedet i Hammer Bakker, hvilket ikke stemmer overens med den 38-åriges forklaring, som blandt andet har været, at Mia Skadhauge Stevn er faldet og slået hovedet.

OPDATERING:

MIAS DRABSMAND INDSTILLES AF RETSLÆGERÅDET TIL FORVARING