10. okt. 2023 - 16:15

Hizb ut-Tahrir afholder støttedemonstration: Hele Palæstina skal befries!I dag klokken 17.30 samles Hizb ut-Tahrir til en støttedemonstration for Palæstina på den velkendte røde plads på Nørrebro.

Ifølge vicetalsmanden for Hizb ut-Tahrir, Abu Yaqub, er formålet med denne demonstration at udtrykke deres dybfølte støtte til Palæstina i deres kamp mod Israel.

“Vi ønsker at vise vores ubetingede solidaritet og medmenneskelige støtte. Det er vigtigt at forstå, at Palæstina ikke er alene i denne kamp. Det er ikke blot en kamp mellem palæstinensere og Israel; det er en kollektiv muslimsk kamp, som alle muslimer bør stå sammen om. Palæstina er et muslimsk land og et helligt sted for os,” siger han til presse-fotos.dk og tilføjer:

Annonce

LÆS OGSÅ: EFTER ANGREB PÅ ISRAEL: PALÆSTINENSERE I DANMARK DEMONSTRERER FOR PALÆSTINA

“Når verdens opmærksomhed rettes mod Palæstina, har Vesten generelt fordømt angrebene og taget afstand. Politisk set i Vesten anerkendes Israels ret til selvforsvar i sådanne situationer. Vores ønske med denne demonstration er dog klart: vi vil vise vores muslimske brødre og søstre i Palæstina, at de ikke kæmper alene.”

“Vi er med dem på alle måder, både mentalt og følelsesmæssigt, når de står over for sådanne udfordringer. Vi forstår og støtter deres ret til at kæmpe for at genvinde deres land. Dette er den besked, vi ønsker at sende, så der ikke er nogen tvivl om vores holdning i denne situation og i den aktuelle kontekst,” afslutter vicetalsmand for Hizb ut-Tahrir, Abu Yaqub.
ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER