20. okt. 2022 - 9:12

Forsvar og politi massivt til stede på adresse: Undersøger mistænkeligt forholdPoliti og beredskab arbejder lige nu på en adresse i Gladsaxe i forbindelse med et ’mistænkeligt forhold’, hvor der er meldinger om, at der skulle være sket en eksplosion.

Københavns Vestegns Politi er sammen med Beredskabsstyrelsen torsdag morgen og formiddag massivt til stede på Vandtårnsvej i Gladsaxe, hvor man har afspærret store dele af vejen.

’Vi er lige nu til stede på Vandtårnsvej i Gladsaxe, hvor vi er i gang med at undersøge mistænkeligt forhold, vi har ikke yderligere info, vi kan give for nu, men følger op, når det er muligt,’ oplyser Københavns Vestegns Politi.

Ifølge Presse-fotos.dks oplysninger er der tidligere torsdag sket en eksplosion ved en virksomhed på vejen.

Man er derfor også gået i gang med at evakuere omkringliggende bygninger.

“Brandvæsenet er lige ankommet i flere vogne,” fortæller Presse-fotos.dks fotograf fra vandtårnsvej kort efter klokken 09.00.

Fotografen oplyser samtidig, at Ammunitionsrydningstjenesten fra Forsvaret arbejder på stedet med blandt andet rullemarie.

SE OGSÅ: BREAKING MOR OG LILLE BARN FUNDET I PRÆSTØ

OPDATERING KLOKKEN 09.59:

Presse-fotos.dks fotograf på stedet fortæller, at beredskabet netop har oplyst, at man mindst vil arbejde på adressen i en til to timer endnu.

OPDATERING KLOKKEN 10.18.

Presse-fotos.dks fotograf oplyser, at der netop har været forgået en sprængning i området. Politiet fortæller på stedet, at det har været en kontrolleret en af slagsen.