Breaking: Janni har fået ny kæreste – her er han

Janni Ree oplyser, at hun efter sit opbrud med milliardæren Carsten Ree nu har fået en ny kæreste. Ham mødte hun i juni

Janni Ree oplyser, at hun efter sit opbrud med milliardæren Carsten Ree nu har fået en ny kæreste. Ham mødte hun i juni

Influenceren og den landskendte TV-personlighed – som også er kendt for Oddset-reklamerne – Janni Ree erkender nu, at hun har kastet sig ud i et nyt, romantisk forhold.

Det skete ifølge hende selv faktisk allerede i juni – og altså en måned før, at hun den 9. juli oplyste Carsten Ree via sms, at hun ville skilles.

“Det er korrekt, at vi har indledt en romance. Jeg mødte ham første gang i juni måned i Schweiz. Det er kærlighed ved første blik. Vi faldt for hinanden,” siger hun til Ekstra Bladet

Den nye mand i livet hos Janni Ree er jurist og hedder Jeppe Rowlandson Stokholm.

Han har ifølge EB for ti år siden blandt andet været involveret i flere økonomiske redningsplaner for fodboldklubben Brøndby IF.

Jeppe Rowlandson Stokholm er 48 år gammel og er 30 år yngre end Carsten Ree.

Det var altså under et møde i Schweiz i juni, at Janni Ree og Jeppe Rowlandson Stokholm for alvor indledte deres romantiske forhold.

Da Janni ankom til alpelandet kunne hun konstatere, at Jeppe Rowlandson Stokholm så endnu bedre ud i virkeligheden, end på de billeder hun havde set af ham – og det gjorde heller ikke noget, at han havde en lækker bil, fortæller forsidefruen.

Så sent som i sidste uge afslog Janni Ree over for EB, at hun havde indledt et nyt forhold.

I første omgang fortalte hun, at hun havde boet hos en veninde, men det viser sig altså, at hun nu har overnattet hos Jeppe Rowlandson Stokholm.

En lægehelikopter er netop landet på en fodboldbane, hvor en teenager nu skal fragtes til hospitalet. Det sker i forbindelse med en hændelse, som har chokeret øvrige spillere og publikum. Også en ambulance og politiet er fremme på banen.