06. nov. 2023 - 13:53

Brand tæt på skole: Politiet er på jagt efter denne mandFoto: Politiet

Politiet efterlyser en mand, som de mistænker for brandstiftelse tæt på en skole.

Natten til torsdag den 7. september blev der ved Hundige Lille Skole i Greve sat ild til en flamingokasse, der stod tæt på bygningens træfacade. Ilden gik ud af sig selv, så der skete ingen skade på bygningen, som dog blev sodet til.

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser i den forbindelse en mand, som de mistænker for brandstiftelse.

Skolens personale har op til episoden flere gange bemærket tegn på, at der var sat ild til ting på skolens område, men denne gang var det dog helt tæt på bygningen.

LÆS OGSÅ: Ulovligt salg af kanonslag: 40 grupper og profiler er lukket

Video-overvågningen på skolen fangede en person, som er mistænkt for at stå bag den forsætlige brandstiftelse. Politiet har forsøgt at få den mistænkte identificeret uden held, og de beder derfor nu offentligheden om hjælp.

“Politiet ser med stor alvor på sagen, som kunne være endt fatalt for skolen. Vi håber, at de gode fotos fra overvågningen gør, at nogen kan genkende den mistænkte mand og bringe os nærmere en opklaring” siger politikommissær Pia Fenger, der er efterforskningsleder i sagen.

Den mistænkte beskrives som: Mand, 20-30 år, kraftig af bygning, sort hår og sort skæg. Han var iført sorte sko med hvide såler, lyse/grå bukser, hvid hættetrøje med sort skrift og en lys jakke.

Kan du genkende manden på billederne, eller har du i øvrigt oplysninger i sagen, bedes du ringe til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46351448 eller tlf. 114.

Foto: Politiet
Foto: Politiet