03. jan. 2023 - 10:05

14-årig pige krænket på Burger King: Politiet efterlyser kvindeligt vidne – med fotoObs: Politi oplyser nu, at man har identificeret det efterlyste kvindelige vidne. Derfor har Presse-fotos.dk valgt at fjerne billedet af hende

Politiet offentliggør nu et billede af et kvindeligt vidne, som de gerne vil have henvender sig i en sag om en 14-årig pige, der blev krænket på et toilet på Burger King i Roskilde.

Midt- og Vestsjællands Politi skriver i en pressemeddelelse:

“Moderen til en 14-årige pige anmeldte torsdag d. 10. november 2022, at hendes datter var blevet krænket af en ung mand, som datteren kendte, på et toilet på Burger King på Køgevej i Roskilde tidligere på dagen omkring kl. 11.45.

Ifølge politiets oplysninger reagerede en kvinde i 35-40 års alderen på det, hun kunne høre foregik på toilettet. Hun henvendte sig til restaurantens personale, som hjalp den 14-årige pige ud fra toilettet.

Politiet har siden anmeldelsen efterforsket sagen, men det har ikke været muligt at identificere kvinden. Trods offentlig efterlysning af kvinden i pressen og på Facebook har vidnet ikke henvendt sig, og derfor har politiet nu fået rettens tilladelse til at efterlyse kvinden offentligt med foto fra restaurantens overvågningsvideo.

Kvinden er et centralt vidne i sagen, og det vigtigt for efterforskningen at få hende identificeret, så hun kan afgive forklaring i sagen. Restauranten ligger ud til motorvejen, så kvinden kan komme fra hvilken som helst del af landet og blot være holdt ind for at låne toilettet.

Politiet opfordrer det kvindelige vidne eller personer, som kan give oplysninger om hende, til at ringe til Midt- og Vestsjællands Politi direkte på tlf. 4635 1448 eller på tlf. 114.

OPDATERING:

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser nu, at man har identificeret det efterlyste vidne.ANDRE LÆSER OGSÅ