Tre unge dræbt: Nye oplysninger fra vidne til dødsulykke

Tre unge mænd mistede livet fredag eftermiddag, da de kollideret med et vejtræ i den fynske by Tommerup. Nu kan politiet melde ud med ny oplysninger i den tragiske sag.

Efter ulykken blev den en af de fire unge mænd hastet til hospitalet. Den 18-årige fører og to unge på 17 år blev erklæret døde på stedet.

Manden, der blev hastet med ambulancen, er fortsat indlagt.

Da ulykken sket på et øde sted, har det været svært for politiet at komme frem til vidner, som kunne belyse ulykkens omstændigheder.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Vidne har taget kontakt til politiet

En mand blev efterlyst i forbindelse med efterforskningen af det tragiske uheld. Nu har politiet fået kontakt til ham og det kan være med til at komme et skridt videre i, hvad der er gået forud for ulykken.

“Vi er særligt interesserede i et vidne, som har befundet sig ude på stedet. Det er en mand på mellem 50 til 70 år, som var kørende i en sort kabinescooter. Han var til stede mens politiet arbejdede på stedet, men nåede at køre inden vi fik talt med ham”, fortalte Bjarne Tykgaard, der er vagtchef ved Fyns Politi til TV 2 Fyn.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Hurtig respons har muligvis reddet ung mands liv

Manden, der kørte forbi den forulykkede bil, har nu taget kontakt til politiet. Han fortæller til mediet, at han så køretøjet og forsøgte at ringe til alarmcentralen med det samme.

Da han er en ældre herre, er han udfordret med motortikken og derfor svært ved at være hurtig på tasterne. Heldigvis kommer en anden bil forbi og der bliver hurtigt slået alarm.

“Jeg kan ikke gå uden min rollator. Heldigvis kommer der en anden bil lige efter mig, og der er nogen, der hurtigt får ringet til 1-1-2”, fortæller Palle Erik Hansen, som er manden politiet havde efterlyst.

Den hurtige reaktion fra de forbipasserende har muligvis gjort, at den unge mand i bilen er blevet reddet ud i tide.

Politiet er fortsat i gang med at efterforske den tragiske ulykke. Der skal blandt andet fastlægges, om de involverede i ulykken var påvirket under kørslen.

En politiinspektør har været på stedet og man afventer en rapport.

Lokalsamfundet er dybt berørt af de unge mænds død. Derfor har flere været forbi ulykkesstedet, hvor der blevet lagt blomster og øl for at mindes de tre unge.