Carlos Alcaraz sensationelt ude af US Open

Foto: Pixabay.com

Carlos Alcaraz er ude af Grand Slam-turneringen, US Open. Det stod klart, efter han klart tabte i tre sæt til en useedet hollænder.

Årets sidste Grand Slam-turnering, US Open, bød på et sensationelt nederlag til verdens nummer tre. Tennisstjernen, Carlos Alcaraz, tabte klart sin andenrunde kamp til den useedede hollænder, Botic van de Zandschulp.

Det skriver nyhedsbureauet Ritzau.

Selvom Botic van de Zandschulp aktuelt blot ligger nummer 74 på verdensranglisten, formåede han at besejre spanske Carlos Alcaraz på bare 2 timer og 21 minutter.

Den useedede hollænder vandt i tre sæt med cifrene 6-1, 7-5, 6-4.

Carlos Alcaraz er forbløffet

‘Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Han gav mig ikke mange gratis point, det overraskede mig. Selv lavede jeg mange fejl, og da jeg begyndte at komme i gang, var det for sent,’ forklarer tennisstjernen på et pressemøde efterfølgende.

Det er første gang siden Wimbledon 2021, at Carlos Alcaraz er røget ud af en Grand Slam-turnering i anden runde.

Med nederlaget er der derfor ingen tvivl om, at der er tale om en stor skuffelse for den 21-årige spanier.

For mindre end en måned siden tabte han også OL-finalen til Novak Djokovic, og det har fået den unge spanier til at reflektere over sin sæson.

‘Det har været en hård sæson med OL, og jeg har spillet mange kampe. Jeg holdt en pause efter OL, men det har ikke været nok. Og jeg var ikke i den bedste kampform her, men det skal ikke være nogen undskyldning,’ siger spanieren videre.

Carlos Alcaraz’ overmand, Botic van de Zandschulp kan nu se frem til et opgør i tredje runde mod britiske Jack Draper.

På trods af at Carlos Alcaraz kun er 21 år gammel, har han dog allerede formået at sætte sit aftryk på tennisscenen.

Han står noteret for fire Grand Slam-sejre, hvor han har triumferet en enkel gang i både French Open og US Open samt to gange i Wimbledon.

Han har desuden allerede vundet grand slam-turneringerne French Open og Wimbledon i år og kunne være blevet den blot tredje herrespiller i tennishistorien til at vinde de to og US Open i samme sæson.

Den danske tennisspiller, Caroline Wozniacki, er også aktuel i US Open. Selvom hun vinder på banen, er det ikke altid en fornøjelse at spille.