Johnny Madsen indlagt

Dansk bud på Oscar-vinder fundet.

Johnny Madsen er ikke kommet sig over et brud på kravebenet. Nu er musikeren endt på hospiceafdeling som følge af komplikationerne.

Musiker og kunstner Johnny Madsen er endt på hospice grundet et brud på kravebenet. Under normale omstændigheder vil det vække bekymring med en hospiceindlæggelse, men ikke for ham.

For nuværende ligger multikunstneren på en afdeling på et sygehus i Jylland. Manager Jeanett Exner understreger dog til Ekstra Bladet, at manden bag tv-programmet Ja for Fanø! ikke stiller træskoene lige foreløbig.

Johnny Madsen er blot indlagt for at komme sig ovenpå komplikationerne, efter han faldt og brækkede kravebenet i sit hjem tilbage i marts måned.

Det brækkede kraveben har medført mange gener for den 73-årige entertainer, og der spekuleres på, om kravebenet muligvis er vokset forkert sammen.

Blandt andet har han mistet appetitten og tabt sig i stor grad.

‘Alvoren er ved at gå op for Johnny nu. Han har tabt omkring ti kilo, fordi han har så ondt, at han har mistet appetitten. Han er udmattet, men nu skal han fedes op,’ uddyber manager Jeanett Exner til mediet.

Manageren forklarer dog også, at Johnny Madsen er bedre stillet på sygehuset. Personalet kan nemlig bedre håndtere generne, inden en fastsættelse af operationen.

Det er ikke kun entertaineren, som er ramt af modgang. Den verdenskendte sangerinde, Mariah Carey kunne for nylig meddele sine mange fans, at både hendes mor og søster er døde.