Vi Elsker: Blændende 90’er nostalgi i billeder

'Vi Elsker 90'erne' fandt sted i Rødovre.
'Vi Elsker 90'erne' fandt sted i Rødovre.

Nostalgifesten over dem alle har netop fundet sted. Presse-fotos.dk var med til at dække festlighederne og bringer de mest imponerende billeder for dagen.

Årets ‘Vi Elsker 90’erne’ i Rødovre er overstået, og festen bød på et fantastisk strålende program med et gensyn af mange uforglemmelige hits fra de gode gamle dage.

Nostalgifesten lægger vejen forbi fire byer i år i form af Rødovre, Aalborg, Odense og til sidst Esbjerg.

Rødovre var dermed den første festival under ‘Vi Elsker’-touren, og samtidig byen hvor det hele startede for mere end 10 år siden.

I løbet af dagen blev der danset og festet gevaldigt i hele 13 timer til de fedeste artister fra vore unge dage.

(Artiklen fortsætter under billedet)

‘Vi Elsker 90’erne’ er en nostalgifest, der hylder de gode gamle 90’ere.

Blandt andet var der et gensyn med mange 90’er-ikoner, da artister som ‘Army of lovers’, ‘Craig David’, ‘E-Rotic’, ‘DA Hool’, ‘Groove Coverage’, ‘Toy-Box’, ‘Way Back When’, ‘O-Zone’ og mange flere var at finde på plakaten.

90’erne er indbegrebet af tidsløse musikklassikere, som Aquas ‘Barbie Girl’ og Back Street Boys’ ‘I Want It That Way’, og publikum fik da også underholdning for alle pengene, da de jammede løs under samtlige 13 timer i Espelunden i Rødovre.

Du kan læse mere om nostalgifesten her.

Presse-fotos.dk var til stede under dette års ‘Vi Elsker 90’erne’ og bringer de bedste billeder heraf. Se dem nedenunder:

AiaSound har netop fundet sted i de københavnske gader. Se de helt igennem fantastiske billeder af musikfestivalen.