Summer Racing 2024: Hyggeligt hestevæddeløb i Odense

Summer Racing 2024 blev afholdt i Odense.

Summer Racing har netop fundet sted, og væddeløbsdagen bød på masser af hygge og spænding, da hestene tog sit indtog.

I tirsdags fandt Summer Racing 2024 sted i de odenseanske gader. Det er et væddeløb, hvor heste duellerer mod hinanden.

Mange familier og venner var mødt op til den storslåede begivenhed for at støtte hestene i aktion. I løbet af dagen var der god stemning, hvor værterne forstod at skabe underholdning med en masse sjove aktiviteter.

Her satte værterne ekstra god tid af til at undervise i de forskellige former for væddeløb og spil. På den måde sørgede værterne for, at alle de fremmødte kunne følge med i væddeløbets forskellige faser.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Summer Racing fandt sted i tirsdags til glæde for de mange fremmødte.

Blandt andet var der spil med V65-spil i dagens anledning, hvor man selv fik mulighed for at mærke væddeløbets hæsblæsende tempo i egen krop. Der var tilmed store præmiesummer på højkant til vinderne.

Sommerens ambulance var til stede, hvis et uheld skulle indtræffe. Dagen bød nemlig på høje temperaturer, og man ville nødig have, at de fremmødte lider af væskemangel.

Alle heste og deltagere skulle tage stikprøver for alkohol og narko inden hestevæddeløbets start.

Summer Racing 2024 blev afholdt tirsdag den 6. august, og væddeløbsdagen fandt sted på Prins Haralds Allé B, 5250 Odense SV.

Du kan læse mere om væddeløbet og se de kommende begivenheder her.

Presse-fotos.dk dækkede hestevædeløbet i tirsdags og bringer de bedste billeder fra den hæsblæsende begivenhed. Se billederne nedenunder:

Dette års Viking Run har netop fundet sted. Der var hurtige biler på programmet til Danmarks største træf for amerikanerbiler. Se de spektakulære billeder her.